Iată-mă aici!

Numele meu este Ilaria am 35 ani și vreau să împărtășesc transformarea mea cu voi. Mi-am început traseul în octombrie 2019 cu Vi, mai exact folosind Shape and Cruch și desigur gustări. Am experimentat o pierdere imediată de 6 lbs de masă grasă.

Datorită schimbării dietetice am observat îmbunătățiri majore ale digestiei și am rezolvat toate simptomele legate de ani și ani de intoleranțe alimentare, cum ar fi durerile de cap, problemele intestinului și umflăturile.

Din octombrie folosesc ketoni constant și am slăbit încă 3 kilograme și am găsit impulsul de a mă antrena din nou (nu am mai făcut-o de ani de zile).
De asemenea, datorită dietei fara carbohidrați și Ketoni exogeni am eliminat aproape complet celulita, am un somn mai bun, energie și nu mai am pofta de deserturi pe care am avut-o înainte.

Încă nu mi-am atins scopul… Schimbarea mea continuă!

#ketoreportCYE #womanketoreportcye #healthcye

Rezultatele pot varia în funcție de sănătatea fizică, dieta și exercițiile fizice ale fiecărui individ, rezultatele în ceea ce privește pierderea în greutate descrisă în testimoniale sau reprezentate în fotografii nu sunt standard pentru fiecare individ. Aceste imagini sunt folosite exact așa cum au fost primite de participanți. Un stil de viață sănătos și activ, o dietă sănătoasă, variată și echilibrată și o reducere precaută a veniturilor calorice zilnice din salariul caloric zilnic sunt întotdeauna necesare pentru a obține o slăbire sănătoasă și durabilă.

Alessandro Scarponi

Bună dimineața prieteni. Numele meu este Alessandro Scarponi fost fotbalist profesionist și acum un plimbător convins din cauza problemelor de cartilaj la genunchi. Fac această postare cu un pic de jenă, dar vreau să împărtășesc experiența mea pentru a putea fi o inspirație pentru toți oamenii care au nevoie să slăbească și să își îmbunătățească starea de sănătate.

Am inceput cu înlocuitorii VI SALUS pe 27 aprilie 2020 și adăugând CHETONELE exogene ale PRUVIT, combinate cu dietă ketogenă cu grăsime bună, proteine și carbohidrați scazuti, din 18 iunie 2020. La inceput: 1 plic pe zi (1/2 dimineața post și dimineața după-amiază), apoi 2 plicuri întregi mereu dimineața și după-amiaza.

Am plecat cu greutatea de 106 kg si am ajuns la 92/93 kg in prezent. Mă simt ca o altă persoană, am avut o mare creștere a energiei, dar mai presus de toate GENERAL WELNESS!!!

#challengeyourselfeverydayCYE
#ketoreportcye
#menketoreportcye
#bettertogether

Jenny Arnoldi

Cine mă cunoaște știe că nu sunt obișnuit cu genul ăsta de postări, dar de data asta cu tehnologia asta nouă de mâncare este diferit. Mi-am început călătoria cu ketoni pentru că, asemenea unui bun fost sportiv profesionist, caut mereu ′′ acel ceva ′′ care îmi poate spori performanțele sportive fără să mă facă să mă simt rău. Presupunând că dieta mea este deja sănătoasă și fără carbohidrați, luni 27 iulie am început provocarea cu Ketoni. Cu toate acestea, am decis să opresc orice fel de antrenament sportiv pentru a da credit pentru orice rezultat.

Primele 5 zile, conform protocolului, am folosit doar o pungă pe zi și practic au trecut fără nicio schimbare, simptome sau rezultate. Nu am fost descurajata pentru că până acum știu că pentru fiecare schimbare corpul meu avea nevoie de timpul său pentru a se obișnui cu asta. În a 6-a zi, însă, am început să simt primele simptome pozitive ale cetozei: mai multă energie și mai ales mai multă concentrare mentală (în acel timp am muncit mult și în timpul rămas am studiat așa mult și pot să vă spun că concentrarea mentală se simte și acum).

Am decis să mă ridic și să iau doza dublă pentru următoarele 10 zile. Fotografiile ′′ după ′′ au fost făcute la a 7-a zi de dublu plic, așa că provocarea totală pentru mine a durat 12 zile. Ceea ce vedeți în fotografie este rezultatul vizibil dar sunt o serie de rezultate pe care vă asigur că le puteți auzi:

+ concentrare mentală și luciditate;
+ energie;
+ somn îmbunătățit;
+ sensibilitate;
+ rezistență;
+ voință;
+ putere;
+ întreținere musculară;

Lucrul care mi-a plăcut cel mai mult? In primul rand gustul (cine este sportiv stie ca de multe ori ′′ produsele ′′ folosite de noi nu prea au arome placute) si in al doilea rand ca am reusit sa gasesc o tehnologie sanatoasa si naturala si nu a dat gres. Și acesta a fost doar începutul pentru că acum, evident, cetonele fac parte din stilul meu de viață sănătos. În adâncul sufletului dacă găsești ceva care te face sănătos, de ce să te oprești?

Multă sănătate la toată lumea!

(Rezultatele în ceea ce privește slăbirea descrisă în testimoniale sau reprezentate în fotografii nu sunt standard pentru fiecare persoană. Un stil de viață sănătos și activ și o dietă sănătoasă, variată, echilibrată și controlată sunt necesare pentru o slăbire sănătoasă și de durată)

Samanda Glauner

Bună ziua tuturor, și eu vreau să contribui la depunerea marturiei pentru beneficiile KetoNat. Încântata să vă cunosc, sunt SAMANDA, născută în Germania, cu origine din Sudul Italiei și am moștenit în trecut obiceiurile alimentare greșite din ambele țări. Am suferit mult și, de asemenea, de bullying, dar fiecare dificultate mi-a alimentat de fapt spiritul de luptă pentru a-mi elibera sinele cel mai profund. Nu mi-a placut să mă uit în oglindă, pentru că eram conștientă de ceea ce eram și nu acceptam ceea ce vedeam. Primul pas al oricărei transformări are loc prin intermediul unui cuvânt. IUBIM UNII PE ALȚII. Această schimbare nu s-a întâmplat în scurt timp, deoarece dieta este un mod de viață. Se îmbunătățește atunci când devii conștient și totul se întâmplă dintr-o motivație puternică care te afectează din interior, ca o flacără care se răspândește din cap, coboară în inimă și explodează în burtă. ȘTIAM CĂ IMAGINEA SAMANDEI NU A fost cea reflectată în oglinda de ieri, ci cea pe care am văzut-o reflectată azi.

Am urmat căi drastice în necunoștința a ceea ce făceam, unde am avut parte și de efectul yoyo. Am ajuns să cântăresc 112 kg, îndepărtând complet carbohidrații, am scăzut la 80 kg, dar apoi i-am luat și înapoi mult mai mult în 2014 când eram însărcinată ajungând la 130 kg. Îmi cer scuze dar nu am o fotografie pentru că nu m-am acceptat. Fotografia la care te uiți prima este tocmai cea de 112 kg, unde mi-am lipsit corpul de masa musculară. Abia acum mi-am dat seama de importanța faptului că femeile trebuie să ridice greutăți pentru a se îmbunătăți. Acum am găsit în sfârșit un echilibru în conștientizarea consumului unui stil de viață cu conținut scăzut de carbohidrați, în care Ketonii mi-au permis să-mi îmbunătățesc drastic viața în mai multe locuri. Acest lucru s-a întâmplat prin educație în sectorul alimentar, dar și într-o căutare a senzațiilor corpului meu și în răspunsul alimentelor consumate. O contribuție excepțională a muncii făcute atât de soțul meu, Michael Romano cel din grupul HLAB. Dar totul trebuie să înceapă întotdeauna cu noi. Când am încercat pentru prima dată ketoni, am fost uimita

Dieta menținută:
🔴dieta low carb
🔴1 plic de KETO NAT dimineața
🔴1 plic de KETO NAT după-amiaza
KETO NAT-urile m-au mulțumit cu adevărat:
– FOAME
+ CONCENTRARE
+ ENERGIE
+ DENSITATE MUSCULARĂ
+ Îmbunătățirea durerii articulare în genunchiul stâng
Și am început să mă antrenez de 2/3 ori pe săptămână, îmi păstrez angajamentele MAMĂ ȘI SOTIE. CREDEȚI-MĂ CU ATÂT DE MULTA ENERGIE! Îi sfătuiesc pe toți să încerce să înțeleagă cu adevărat beneficiile lor.

PROVOCARE DE 10 ZILE KETO FINITA!

Un cuvânt descriere fierbinte: INCREDIBIL.
Am terminat astăzi super provocarea mea exogenă de 10 zile și iată rezultatul!
Să vedem numerele:
(Ambele masuratori au fost efectuate cu aceeasi scara impedeniometrica, am inregistrat video in ambele ocazii si am postat pe Facebook, strict in acelasi timp si in aceleasi conditii fiziologice exacte: abia trezit la 6:30 dimineata, complet pe stomacul gol și după două zile de odihnă să nu modific niciun calcul. )
Greutate: 73,5 kg / 71,8 kg
Masă grasă: 12,7 % / 8,0 %
Apă pentru corp: 64,2 % / 67.1 %
Masă slabă: 61 kg / 62,8 kg
Sunt uimit de rezultatul obținut, în ciuda faptului că obiectivul meu este de 6 % (practic imposibil în 10 zile, dar l-am setat intenționat) am ajuns la 8 %, dar cel mai nebunesc lucru este să obțin aproape 2 kg masă slabă cu 1000/1200 kcaloric zilnic 1000/1200 kcaloric cu 0 carbohidrați!!!
Ei bine, da, în ciuda ketonilor exogeni am vrut să maximizez rezultatul eliminând complet carbohidrații.
(Ca să știu tot ce am mâncat în aceste 10 zile am creat momente importante pe Instagram: ′′ Provocare de 10 zile ′′)
Am făcut sport în fiecare zi și în câteva ocazii, ședințe duble de antrenament.
Chiar dacă de data aceasta scopul meu a fost pur estetic, vreau să vorbesc cu tine despre tot ceea ce este în spatele tău este mult mai mult.
Slăbirea este ultima roată a căruței pe care trebuie să o ofere ketonii exogeni, nu prima. Slăbești cu orice hipocaloric, problema este cum. Lucrul care m-a surprins cel mai mult a fost ușurința de a duce mai departe un hipocaloric atât de scăzut (am aproximativ 2000 kcalorii.), printre altele la căldură, fără nici cel mai mic efort. Am dormit în medie 5/6 ore pe noapte (nu prea mult pentru mine) și am simțit o recuperare musculară foarte rapidă după fiecare antrenament și o calitate superioară a somnului.
Concentrarea mentală nu a avut niciodată acest nivel înainte! Sentimentul pe care trebuie să ți-l descriu este să te trezești și să fii lucid imediat din pat. Știi zilele acelea în care te simți bine fără motiv? Din seria: ′′ Doamne, mă simt bine azi!!”, ei bine, am simțit acel sentiment imediat și a continuat toate cele 10 zile la rând!
Zero somn după fiecare masă, concentrație maximă în timpul studiului, muncă și fiecare antrenament!
O recomand cu adevărat oricui. ÎNCERCAȚI SĂ CREDEȚI!
Oamenii mint, numerele nu!
#challengeyourself #bettertogether #ketochallenge #menketoreportCYE #ketoreportCYE
Acesta este link-ul unde am afirmat începutul provocării mele cu fotografii înainte și videoclipul analizei de prima scară.
https://www.facebook.com/1515771729/posts/10222440743356810/?d=n

Claudiu Panza

Bună tuturor, sunt nou în acest grup minunat. Scuzați expresia serioasă dar mi-a fost cam rușine să fac poze.

Luând în considerare rezultatele, tot am decis să depun mărturie. Rezultate excelente pentru mine și energie excelentă găsită! Mulțumesc Pruvit!

Data: 29/07 kg: 91.3 și în data de 29/08 kg:86. 4… 30 zile de  provocare! Doar 2 plicuri KETO//OS pe zi, puțină mișcare, multă apă și alimentație sănătoasă. Ne revedem peste încă 30 zile cu sport adăugat.

#pruvitnow #CHETOCHALLENGE #challengeyourself #ItsPossible

REZULTATELE REFERITOARE LA PIERDEREA IN GREUTATE PREZENTATE ÎN MĂRTURILE SAU REPREZENTATE ÎN FOTO NU SUNT STANDARDE PENTRU FIECARE INDIVID. UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS ȘI ACTIV ȘI O DIETĂ SĂNĂTOASĂ, VARIATĂ, ECHILIBRATĂ ȘI CONTROLATĂ SUNT NECESARE PENTRU O GREUTATE SĂNĂTOASĂ

Monica Ricci

Cuvântul meu preferat a fost întotdeauna ′′ adevăr “!!!! Strategia de nutriție pe care am început-o acum câteva luni mi-a schimbat viața. Chiar le-am încercat pe toate! Orice fel de dietă pe care o știi… Am făcut-o. Pentru mine au fost mereu plictisitoare, scumpe și nu au fost fezabile pentru mult timp. Acum sunt în plimbări, alergări.. pentru că noua mea minte spune ′′ POȚI REUȘI, EȘTI PUTERNICĂ “!

Am slăbit 12 kilograme (deocamdată). Dar ceea ce mi-am dorit cu adevărat a fost energie și voința de a trăi!! Numele meu este Monica Ricci, am 48 de ani și sunt bolnava, am avut o boală intestinală autoimună din 2003, am avut 4 operații inclusiv îndepărtarea unei părți mici din intestine și sunt fericită!

Riccardo Barbuti

Numele meu este Riccardo, am 53 de ani, am 17 kg pierdute, 8 numere la pantaloni și ZERO EFECT YO YO (doar 5% din oameni reușesc), totul în 24 de luni și cu accelerație din iulie până astăzi datorită KETONILOR BIOIDENTICI EXOGENI!
Zilele trecute, Fb mi-a amintit de călătoria mea la Barcelona acum 2 ani, unde, invitat de prietenul meu Stefano Passalacqua, au început renașterea și transformarea mea fizică! Prima parte a drumului și a rezultatelor se datorează utilizării constante a meselor substitutive Pruvit Vi, am abordat schimbarea alimentelor cu mare deschidere, fără niciun fel de prejudecăți, urmând pe cât posibil sugestiile Comunității. Pierzând în greutate, am reluat simultan activitatea fizică, mai întâi mergând pe jos, apoi cu gimnastică și sport din ce în ce mai frecvente, totul pentru a înlocui din ce în ce mai multă grăsime din corp.
Dar accelerarea transformării mele a avut loc de la sfârșitul lunii iunie 2020 până astăzi. Beau Ketoni bioidentici exogeni Keto OS Nat zilnic, mă antrenez regulat și, urmând dictatele prof. Beppe Rocca, am schimbat și modul în care mănânc, încercând pe cât posibil să mă țin de o dietă FĂRĂ ZAHAR.
Rezultatele au fost incredibile, masa grasă abdominală a dispărut literalmente, am mult mai multă energie și un nou focus mental și continuând biohacking, mă pregătesc cu adevărat să îmbătrânesc cu mult stil!
Credeți că zilele trecute am făcut o excursie de trekking de 5 ore în post total, luând numai ketoni bioidentici exogeni, fără să simt niciun fel de foame și oboseală, lucru de neimaginat acum 24 de luni !!!
Sugestia pe care mi-o permit să o dau este, după ce am fost bine informat (din acest motiv, m-am înscris și la KetoNAT), și apoi să ÎNCERC!
O propoziție cu adevărat periculoasă este: „ÎNTOTDEAUNA AM FĂCUT AȘA”. Nu contează cum ai făcut, dacă nu ai rezultatele dorite, schimbă abordarea!
Bună transformare tuturor!

Claudiu

“24”… acest număr minunat!!!

24 de zile de keto!!! 6,2 kg pierdute – de la 99.7 kg la 93.5 kg … mi-a schimbat viața!

Poate par putine dar va garantez ca pentru mine personal sunt multe. Dispoziție, concentrare, energie… totul la 100 % nivel… Sunt la jumătatea drumului, dar este deja o mare realizare!

Îi mulțumesc mereu pentru PT și mentorului meu Danilo PT care nu mă lasă niciodată o zi fără să știe ce fac!!… și bineînțeles companiei care continuă să mă uimească!

Crede-ma! Nu renunța niciodată!

“Rezultatele din punct de vedere al slabirii descrise in testimoniale sau in fotografii nu sunt standard pentru fiecare individ. Un stil de viață sănătos și activ și o dietă sănătoasă, variată, echilibrată și controlată sunt necesare pentru slăbire sănătoasă și de durată.”

#ketoreportcye

#menketoreportcye

#over40ketoreportcye

#ChallengeYourSelfEverydayCYE

#pruvit #ketones #chetosi

Alte povesti de
succes

Call Now Button