SLABIRE

Ce inseamna in esenta acest concept?

Inseamna a folosi stiinta si noile tehnologii pentru a reusi sa ne folosim la maxim potentialul nostru. Mai exact la a folosi inovatia (prin produse inovative) pentru a reusi ca in scurt timp sa ajungem la o greutate ideala (sa slabim). Aceasta piredere in greutate va duce la o forma fizica ideala iar aceasta dieta sa duca si la o stimulare a puterii cognitive, la un focus mental mai bun. In concluzie, la o stare de bine profunda. Biohackingul se reduce la ceva de care toți ne putem lega: dorința de a ne simți mai bine – și de a vedea cât de departe putem împinge corpul uman. Totuși, această dorință vine într-o gamă de dorinte. Unii oameni vor să fie mai sanatosi. Alții vor să devină mai inteligenți sau mai puternici. Si o mare parte își doreșc toate acestea pentru o perioada cat mai indelungata – cu alte cuvinte, vor să își extindă radical durata de viață.

Se discuta despre trei tipuri de biohacking:

1.Nutritional

Se concentreaza asupra modului în care alimentele pe care le consumați interacționează cu genele voastre. Acest tip de biohacking popular se bazează pe ideea că expresia genetică a corpului tău poate fi transformata in intregime și optimizată. Acest lucru este posibil prin actiunea difersilor nutrienți care îți influentează sănătatea în timp.

Este analizat, de asemenea, modul în care diferiți nutrienți afectează modul în care vă simțiți, gândiți și vă comportați.

2. Biologia DIY (sau DIY bio)

Este un tip de biohacking condus de oameni cu educație și experiență în domeniile științifice. Acești biohackers împărtășesc sfaturi și tehnici pentru a ajuta non-experții să efectueze experimente structurate asupra lor în afara unui mediu experimental controlat, cum ar fi laboratoare sau cabinete medicale.

3. Efectuat cu tehnologia externa ce poate fi aplicata asupra corpului uman

Adeptii acestui tip de biohacking considera ca fiecare parte a corpului uman este posibil sa fie imbunatatita. În general, acestia caută să devină „cyborgi”, imbunatatindu-și calitatile fizice si intelectuale cu o combinație de gadgeturi, injecții chimice, implanturi și orice alte metode aplicate corpului lor pentru a-l face să funcționeze așa cum vor.

Ceea ce mănânci este cea mai mare și cea mai ușoară componentă a vieții pe care o poți supune  hacking-ului. Te ajuta in primul rand in procesul de slabire. De asemenea, iti poate furniza energia mentala si fizica de care ai nevoie. Alimentatia corecta si sanatoasa poate face diferenta intre sanatate si boala.

Deși există o serie de reguli in dieta Keto, totul se reduce până la urmă la a identifica ce alimente sunt bune pentru tine și pe care trebuie să le elimini din alimentația ta. Odată ce ai făcut asta, include și suplimente pentru a avea un regim echilibrat și nu uita să bei multe lichide. In acest caz Keto OS Nat te ajuta sa pastrezi rezultatul unei diete keto fara a urma cu strictete acest regim. Te poate ajuta in procesul de slabire si in a te simti mult mai energic.

Apoi nu-ți mai rămâne decât să îți programezi mesele și gustările și să respecți acest program. Te putem ajuta sa afli mai multe informatii despre cum te poate ajuta Keto OS Nat sa iti atingi obiectivele. Contacteaza-ne acum, prima sedinta de consultanta este gratuita!

Rezultatele in ceea ce priveste pierderea in greutate, starea de bine, focusul mental imbunatirea cognitiva sunt spectaculoase.

Rezultatele dietei keto sunt o slabire rapida, mentinerea unei greutati ideale, focus mental pronuntat, rezultate fizice imbunanatite, intr-un cuvant o stare generala de bine.

Call Now Button