• Wellbeing
  • Suport e-mail
  • Lipsa poftelor
  • Scadere in greutate
  • Stil de viata activ
  • Dieta sanatoasa

Keto // OS,
singurul produs natural

Folosind amestecul N8 MAX NAT ™ cu C-Med 100®, KETO // OS NAT® sustine functia celulelor sanatoase, repara rapid ADN-ul, sustine functia imuna sanatoasa si ridica aminoacizii esentiali necesari pentru optimizarea compozitiei corpului.

Primii care l-au incercat au fost puscasii marini din armata americana si astronauti. A fost creat pentru a putea ca acestia sa poata intra foarte repede in starea de ketoza.

In 30 min de la ingerare se intra in stadiul de ketoza.

Nu este necesar sa ai o dieta ketogenica 100% pentru a putea vedea efectele. O dieta apropiata de dieta ketogenica ajuta dar nu este esentiala.

Profita

Schimba-ti viata

Produse Keto Os
Keto OS // Heart Tart

Produsul Keto // OS Heart Tart contine o combinatie de calciu, magneziu, minerale si saruri BHB, si are gust de tarta dulce.

Read more
Produse Keto Os
Keto OS // Raspberry Lemon

Alege varianta Keto // OS de zmeura si limonada, un gust proaspat, fresh, care te va incanta in orice moment al zilei.

Read more
Produse Keto Os
Keto OS // Swiss Cacao

Aroma Swiss Cacao este ideala pentru iubitorii gustului de ciocolata sau cacao. Alege aceasta aroma acum!

Read more
Testimoniale

Ce spun clientii

Sunt uimit de rezultatul obținut, în ciuda faptului că obiectivul meu este de 6 % (practic imposibil în 10 zile, dar l-am împușcat intenționat) am ajuns la 8 %, dar cel mai nebunesc lucru este să obțin aproape 2 kg masă slabă cu 1000/1200 kcaloric zilnic 1000/1200 kcaloric cu 0 carbohidrați!!!

Giulio Nardozzi

Din octombrie folosesc ketoni constant și am slăbit încă 3 kilograme și am găsit impulsul de a mă antrena din nou (nu am mai făcut-o de ani de zile). De asemenea, datorită dietei fara carbohidrați și Ketoni exogeni am eliminat aproape complet celulita, am un somn mai bun, energie și nu mai am poftă de deserturi pe care am avut-o înainte.

Ilaria

Am plecat cu greutatea de 106 kg sa ajung la 92/93 kg in prezent. Mă simt ca o altă persoană, atât ca o mare creștere a energiei, dar mai presus de toate GENERAL WELNESS!!!

Alessandro Scarponi

Pruvit, singurul producator de ketoni naturali fermentati bioidentici

Pe piata exista doua feluri de ketoni exogeni: ketoni natural fermentati bioidentici si ketoni exogeni sintetici. Pentru prima categorie, singurul producator de pe piata este Pruvit, prin gama Keto // OS. In ceea ce priveste ketonii exogeni sintetici, majoritatea lor contin un isomer combinat din cauza aceasta acesti ketoni sunt asimilati de corp in proportie de ~50%.

  • Accelereaza ketoza
  • Arde grasimile rapid
  • Sustine metabolismul
  • Mareste focusul
Call Now Button